بیایید رک‌وراست صحبت کنیم! هدفتان از سفر به کانادا چیست؟

احتمالا اگر جواب تک‌تکتان را کنار هم بگذاریم، می‌توانیم نتیجه بگیریم هریک از شما، به خاطر این قدم‌رنجه کرده‌اید و شریک نوشته‌مان شده‌اید که در یکی از گروه‌های زیر جای می‌گیرید:

  • چندوقتی است فکر تحصیل در کانادا به سرتان زده و حسابی ذهنتان را مشغول کرده!
  • صاحب‌سرمایه‌اید و به‌واسطۀ بازارهای کانادا، می‌توانید قله‌های دنیای تجارت را فتح کنید؛
  • قصد دارید کارکردن در آن‌سوی مرزها را هم تجربه کنید و تخصصتان را به‌شکل جهانی عرضه کنید؛
  • انقدر قصه‌های شگفت‌انگیز کانادا را برایتان تعریف کرده‌اند که قند در دلتان آب شده و دوست دارید در اولین فرصت، به این سرزمین عجایب سفر کنید!
  • یک نمایشگاهی، کارگاهی، دوره‌ای، چیزی توجه‌تان را جلب کرده که در کانادا برگزار می‌شود؛ به همین خاطر می‌آیید در آن شرکت کنید و به مراد دلتان برسید!
  • دل‌تنگ خانواده، دوستان و آشنایانی هستید که در کانادا سکونت دارند؛ پس «جانا ز فراق تو، این محنت جان تا کی»ـگویان، می‌خواهید به این دوری پایان بدهید!
  • هیچ‌کدام! آمده‌اید اطلاعات جمع کنید تا در زمان درست، برنامه‌هایتان را عملی کنید.

بسیار خوب! حالا نکتۀ مهم چیست؟ اینکه هر هدفی دارید، فرقی ندارد! چون چه قصد داشته باشید در دل خیابان‌های تورنتو قدم بزنید و چه بخواهید در مرکز آموزش‌عالی مونترال درس بخوانید، باید یک مرحلۀ مشترک را پشت‌سر بگذارید: دریافت ویزای کانادا؛ زیرا با چنین سندی است که اجازه می‌دهند پایتان را داخل مرزهای این سرزمین بگذارید!

حالا دیگر اینکه ویزای کانادا چند نوع است، چه شرایطی دارد، کدام مدارک را می‌خواهد، هزینه‌اش چقدر است، صدورش چقدر طول می‌کشد و… را بگذارید در خود مقاله توضیح می‌دهیم؛ پس بیایید که حسابی کار داریم!

ویزای کانادا

در بخش‌های بعد می‌بینیم که ویزای کانادا، تا دلتان بخواهد انواع‌واقسام دارد! از توریستی و تحصیلی گرفته تا ویزای کاری و سرمایه‌گذاری؛ پس بگذارید توضیحاتش را همان‌جا مطرح کنیم؛ اما در اینجا، باید بدانیم برخلاف آنچه به‌نظر می‌رسد، دریافت هریک از انواع ویزای کانادا، اصلا دلهره‌آور نیست!

چون اول از همه، کانادا کشوری است که سالانه پذیرای مهاجران و مسافران زیادی است. فقط لازم است در این باره کمی جست‌وجو کنید تا آماروارقام خیره‌ کنندۀ این موضوع را به‌چشم ببینید!

دیگر اینکه خود دولت‌مردان کانادایی، حساب ایرانیان را از باقی مردم دنیا جدا کرده‌اند! نمونه‌اش همین‌که اهالی ایران، حتی اگر برای سیروسیاحت هم به کانادا بروند، می‌توانند نوع ویزای خود را تغییر بدهند و در این سرزمین بمانند. تازه همین ویزای توریستی کانادا هم برای ایرانیان به‌شکل مولتی و 5ساله صادر می‌شود.

اما دلیل مهم‌تری هم وجود دارد. آن هم اینکه برای دریافت ویزای کانادا، قرار نیست به‌تنهایی قدم در این مسیر پرپیچ‌وخم بگذارید! چون از همان لحظه‌ای که تصمیمتان را می‌گیرید تا آن زمانی که ویزا به دستتان می‌رسد، ما شانه‌به‌شانۀ شما پیش می‌آییم. «چرا» و «چطوری‌»اش را از این طریق بجویید: 02188203420

شرایط اخذ ویزای کانادا

خوب، اخذ ویزای کانادا چه شرایطی دارد؟

ببینید! گفتیم که ویزای کانادا چندین‌وچند نوع است؛ بنابراین اگر منطقی فکر کنیم، می‌بینیم امکان ندارد که شرایط لازم برای یک ویزا، با شرایط لازم برای سایر ویزاها یکسان باشد؛ مثلا برای ویزای دانشجویی نیاز به مدرک زبان داریم؛ اما برای ویزای توریستی، اصلا خبری از این شرایط نیست؛

پس غرض این است که شرایط اخذ ویزای کانادا، هم فردبه‌فرد و هم ویزابه‌ویزا فرق می‌کند. با این حال، تعدادی شرایط عمومی وجود دارد که در اینجا مطرحشان می‌کنیم.

شرط تمکن مالی کانادا

یکی از شرایط مهم اخذ ویزای کانادا، برخورداری از تمکن مالی مدنظر سفارت است. حالا چرا؟ معلوم است؛ زیرا سردمداران این کشور می‌خواهند اطمینان پیدا کنند که شما از پس هزینۀ تحصیل، گشت‌وگذار، زندگی و… در کانادا برمی‌آیید؛

بنابراین قانونی تمکن مالی را طراحی کرده‌اند تا از بروز مشکلات ثانویه جلوگیری کنند. حالا رقم تمکن چقدر است؟ نمی‌توانیم بگوییم! البته نه اینکه از گفتنش معذور باشیم، نه! منظورمان این است مبلغ تمکن مالی، ویزابه‌ویزا فرق می‌کند؛ مثلا ویزای دانشجویی کانادا تمکن خاص خودش را دارد و نوع خاصی از ویزای کاری، تمکن ویژۀ خودش را؛

بنابراین برای پی‌بردن به این ارقام، می‌توانید از چند طریق اقدام کنید. یکی اینکه با همکاران ما در مجموعۀ سروش گشت آریا تماس بگیرید و تمکن مالی هر ویزا را استعلام کنید؛ و دیگر اینکه برای پی‌بردن به تمکن نوع خاصی از ویزا، مثلا ویزای توریستی، به مقالۀ تخصصی همان ویزا در سایتمان مراجعه کنید؛ مثل راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا.

شرط سابقه سفر برای ویزای کانادا

احتمالا در این سال‌ها زیاد شنیده‌اید که می‌گویند سابقۀ سفر، از آن شرط دانه‌درشت‌هاست که در صورت نبودش، درخواست ویزای افراد برگشت می‌خورد؛ اما راستش را که بخواهید، چنین خبری نیست!

بله! وجود سابقۀ سفر، به‌ویژه تاریخچۀ سفری که پروپیمان باشد، کار را برای دریافت ویزای کانادا راحت‌تر می‌کند؛ اما اینکه بگوییم این شرط، از جمله شرایط اخذ ویزای کانادا است که نداشتنش همه‌چیز را ویزان می‌کند، اصلا درست نیست!

چرا این را می‌گوییم؟ چون خود ما در مجموعۀ سروش گشت آریا، بارها توانسته‌ایم برای مراجعینی که سابقۀ سفر نداشته‌اند یا تاریخچۀ سفرشان ضعیف بوده، ویزای کانادا بگیریم؛ همین‌قدر بی‌دردسر! تازه خودتان هم می‌توانید به صفحۀ اخذ ویزای کانادا بدون سابقه سفر بروید و مصاحبه‌مان را با زوج خوش‌اقبالمان مشاهده کنید. آن‌ها برایتان می‌گویند که حامی مهاجر، چطور بدون سابقۀ سفر ویزایشان را گرفت.

شرط مدرک‌زبان برای کانادا

قبل از این هم گفتیم که در مسیر گرفتن ویزای کانادا، بایدونبایدهایی دربارۀ مدرک زبان وجود دارد؛

مثلا شما برای اینکه ویزای دانشجویی کانادا را بگیرید، باید مدرک زبان داشته باشید. تازه دربارۀ نوع این مدرک زبان هم جای بحث هست؛ یعنی این موضوع که باید آیلتس گرفت یا دولینگو و تافل، حسابی محل مناقشه است؛ منتها نگران نباشید! ما راجع‌به این ابهامات و راه‌حل درستشان، مفصل در مقالۀ تحصیل در دانشگاه های کانادا حرف زده‌ایم؛

اما برای اینکه ویزای دانش‌آموزی این سرزمین را دریافت کنید، اصلا نیازی به مدرک زبان نیست! تازه اگر هم باشد، خبری از سخت‌گیری نیست؛ چون صرفا در همین حد از شما می‌خواهند که بتوانید نیازهای اولیه‌تان را برطرف کنید.

حالا دانستن اینکه کدام ویزا مدرک زبان می‌خواهد و کدام ویزا نه، باز هم به همان جملۀ قبلی‌مان برمی‌گردد؛ چون ویزاهای کانادا هزاررنگ است و متنوع، تماس بگیرید تا دربارۀ هرکدامشان جداجدا راهنمایی‌تان کنیم. تلفن: 02188203420

مدارک اخذ ویزای کانادا

بگذارید این را هم بگوییم تا برسیم به مراحل دریافت ویزای کانادا. به‌طور کلی، برای دریافت هر یک از انواع ویزای کانادا، به دو دستۀ مدارک عمومی و اختصاصی نیاز داریم. مدارک اختصاصی که هیچ! در مقالات جداگانه توضیح داده‌ایم؛

اما مدارک عمومی لازم جهت اخذ ویزای کانادا به این شرح هستند:

  • پاسپورت معتبر که حداقل 6 ماه از اعتبارش مانده باشد
  • مدارک هویتی شامل اصل و ترجمۀ شناسنامه، کارت ملی و…
  • عکس استاندارد با پس‌زمینۀ سفید
  • فرم‌های تکمیل‌شدۀ مختص هر ویزا
  • گواهی سابقۀ سفر (در صورت وجود)
  • دعوت‌نامه (در صورت وجود)
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
  • گواهی تمکن مالی

مراحل گرفتن ویزای کانادا با سروش گشت

برسیم به مراحل و نحوه گرفتن ویزای کانادا؛ چون «چطور ویزای کانادا بگیریم؟»، از آن‌دست سوالات پرتکراری است که بهتر است زودتر درباره‌اش حرف بزنیم.

حقیقت این است که اگر بخواهیم مراحل اخذ ویزای کانادا در سروش گشت آریا را با ریزجزئیات تعریف کنیم، می‌توانیم آن را سرفصل‌وار هم بنویسم. به این صورت:

  • بررسی پروندۀ هر متقاضی به‌دست مشاوران حوزۀ ویزای کانادا
  • تایید مدارک افراد یا اطلاع‌رسانی دربارۀ نقصی آن به متقاضیان
  • ایجاد حساب کاربری اختصاصی برای هریک از متقاضیان اخذ ویزای کانادا
  • بارگذاری مدارک درخواستی سفارت کانادا توسط کارشناسان مجموعه
  • تکمیل فرم‌های سفارتی اخذ ویزا به‌وسیلۀ مشاوران اختصاصی حوزۀ کانادا
  • اخذ وقت سفارت کانادا برای متقاضیان به‌دست کارگزاران موسسه
  • ارائۀ خدمات همراهی کامل به متقاضیان در خصوص تکمیل مرحلۀ انگشت‌نگاری کانادا
  • پشت‌سرگذاشتن مرحلۀ بیومتریک
  • آغاز مرحلۀ پردازش سفارت
  • پیکاپ پاسپورت و دریافت ویزا

بنابراین همه‌اش همین است!

منتها در این بین، گاهی هم پیش می‌آید که به دلیل وضعیت ویژۀ یک پرونده، یا مرحله‌ای به این مراحل اضافه می‌شود یا بازۀ صدور ویزا کاهش می‌یابد؛ ولی این موضوع آن‌قدر عمومی نیست که بشود به‌طور کلی درباره‌اش حرف زد. تازه ممکن است خود افراد هم نتوانند خاص‌بودن یا نبودن وضعیت پرونده‌شان را تشخیص بدهند!

به خاطر همین، ما پیشنهاد می‌کنیم اگر می‌خواهید ویزای کانادا را دریافت کنید، اول از همه این موضوع را با کارشناسان امر در میان بگذارید. کسی چه می‌داند؟! شاید اوضاع پرونده‌تان طوری بود که می‌شد زودتر از موعد ویزا بگیرید!

مدت زمان صدور ویزای کانادا

قبل از اینکه دربارۀ زمان صدور ویزا حرف بزنیم، بگذارید ابتدا برخی از عوامل موثر بر این زمان را معرفی کنیم. به این ترتیب:

  • نوع ویزای درخواستی
  • شرایط پروندۀ متقاضی
  • میزان تکمیل‌بودن مدارک ارسال‌شده
  • مدت‌زمان سپری‌شده جهت احراز هویت شما
  • حجم کاری دفاتر وک کانادا برای پردازش پرونده‌ها
  • مدت‌زمان لازم برای تکمیل مدارک هر فرد

بسیار خوب! خودتان می‌بینید؟ برای صدور ویزای کانادا، چندین‌وچند فاکتور بسیار مهم وجود دارد؛ طوری که اگر کوچک‌ترین تغییری در سازوکار این عوامل ایجاد شود، زمان صدور ویزا هم تغییر می‌کند.

بگذارید با مثال توضیح بدهیم! فرض کنید مدت زمان صدور ویزای کانادا از نوع دانش‌آموزی، حداقل دوسه ماه زمان می‌برد؛ اما اگر در طی این روند، مشکلی در ارائۀ فرم قیومیت (Custodian Form) پیش بیاید، طبیعتا زمان صدور ویزای دانش آموزی کشور کانادا هم به تعویق میفتد؛

می‌خواهیم چه بگوییم؟ اینکه درست است همه‌مان دنبال چهارچوبی می‌گردیم تا بدانیم مدت زمان صدوری ویزای کانادا چقدر است، اما در واقعیت، چنین چهارچوبی کارایی ندارد! چون فقط کافی است یکی از شرایط پرونده تغییر کند تا در چشم‌به‌هم‌زدنی زمان صدور هم دیر و زود شود!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *